Heilig avondmaal

Iedere eerste zondag van de maand vieren we het heilig avondmaal. Tijdens het avondmaal denken we eraan dat Jezus voor onze zonden aan het kruis is gestorven. Dit doen we door het eten van een stukje brood en het drinken van wijn. Dit symboliseert het lichaam van Jezus en het bloed dat gevloeid heeft. Wanneer je gelooft dat Jezus ook voor jouw zonden gestorven is, dan vieren we graag ook met jou het avondmaal.

 

Praise en Prayer avonden

Al bijna 5 jaar zijn er interkerkelijke avonden met lofprijzing en gebed vanuit de gezamenlijke kerken in Leidsche Rijn. De avonden worden 3 maal per jaar gehouden wisselend op de locaties van de aangesloten kerken. In de laatste week van januari sluiten we de nationale week van gebed af met een Praise & Prayer avond. In mei hebben we meestal een thema-avond rond heelmaking, genezing en bevrijding en in oktober een avond over de kracht van gebed en de onderlinge liefde binnen het Lichaam van Christus.

 

Bekijk de agenda voor de exacte data.

 

Kinderdiensten

Twee รก drie keer per jaar houden we een speciale kinderdienst. De inhoud van deze diensten is gericht op kinderen tussen de 4 en 10 jaar en worden vaak door theatergroepen en/of de kinderen van De Rank Leidsche Rijn zelf georganiseerd. De kinderdiensten zijn korter dan de normale diensten (maximaal een uur) zodat alle kinderen het goed kunnen volgen.

 

Houd de agenda in de gaten om te zien waarop de kinderdiensten gepland zijn.

 

 

 > Terug

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Samenkomsten

... in speciale diensten

De Rank Utrecht  |  PrivacyGiften  |

De Rank Leidsche Rijn