Samenkomsten

Waarom wij samenkomen

Als Baptistengemeente De Rank komen wij elke zondagochtend samen in het hart van Leidsche Rijn om met elkaar te vieren dat er voor iedereen hoop is en een toekomst die niet afhankelijk is van de omstandigheden.

 

Muziek en zang, bijbel lezen en gebed, met elkaar nadenken over een thema en tijd om elkaar persoonlijk te ontmoeten, zijn de belangrijke ingrediƫnten van onze samenkomsten. Maar onze belangrijkste drijfveer is het leren kennen van Jezus Christus.

Wanneer en waar?

Wil je meer over het christelijk geloof te weten komen of ben je al gelovig, dan vinden we het leuk je te ontmoeten. Onze samenkomsten houden we elke zondagochtend in het Leidsche Rijn College aan de Maartvlinder 1 in Parkwijk in het hart van Leidsche Rijn.

 

Vanaf 09.30 uur staan onze deuren voor iedereen open. De samenkomst begint om 10.00 uur (tot circa 11.45 uur). Voor de allerkleinsten is er direct opvang (creche) en voor kinderen en tieners (basisschool) is er een apart programma. Zo ook voor de oudere tieners (middelbare school).

 

Na de samenkomst is iedereen van harte welkom om een kopje koffie of thee te drinken en verder kennis te maken met elkaar of na te praten over de ochtend. We komen graag met je in contact.

 

De Rank Utrecht  |  PrivacyGiften  |

De Rank Leidsche Rijn