Activiteiten voor tieners

Het jeugdwerk bestaat uit verschillende onderdelen. Er zijn veel momenten waarop we met de tieners bij elkaar komen om van alles te doen. Daaronder ligt een stevige basis, onze relatie met God en met elkaar. Dat is waarin we investeren op elk moment, wanneer dan ook en wat we ook doen.

 

Schatgraven

Elke 2e zondag van de maand gaan de tieners tijdens de preek naar Schatgraven. De schat dat is onze bijbel en daar gaan we mee aan de slag. Tieners krijgen gedurende de periode dat ze Schatgraven 30 basisthema’s van het geloof mee.

 

Door een interactieve benadering wordt er nagedacht over thema’s als:

- Hoe kan je God (beter) leren kennen?

- Waarom vieren wij het avondmaal?

- Wat betekent de doop?

- Wat zegt de Bijbel over vluchtelingen?

- Gelijkenissen van Jezus, en zo nog veel meer.

 

Schatgraven is er voor tieners van 12 tot 15 jaar oud.

 

> Terug

 

 

@Church

@Church is de jeugddienst voor jongeren in alle leeftijden van De Rank vanaf de middelbare school leeftijd. Op elke 4e zondag komen we bij elkaar om samen een eigen samenkomst te beleven. Centraal uitgangspunt daarbij is community, met God en met elkaar. We werken in verschillende teams om @Church mogelijk te maken en daarin hebben jongeren een leidende rol en volwassenen een coachende rol.

 

Tieners en De jeugd

Met de tieners van 12 tot 15 jaar vormen we een toffe groep die twee keer per maand op zondagavond bij elkaar komt. Deze avond is er ruimte om elkaar te ontmoeten, te chillen en te praten over onderwerpen die ons geloof en leven raken. Er zijn speciale avonden voor jongens en meisjes en af en toe gaan we er op uit voor een leuke activiteit.

 

De jeugd is de plek voor alle 15 tot 18 jarigen. Elkaar ontmoeten, in de Bijbel lezen en praten over ons geloof en leven staat centraal zodat we kunnen groeien in onze relatie met God. Behalve de twee avonden per maand, waarin we serieus zijn, komen we regelmatig bij elkaar voor verschillende activiteiten.

 

Hoogtepunten voor zowel de tieners als de jeugd zijn de twee kampen, aan het begin en aan het einde van het seizoen. Alle tiener- en jeugdavonden kun je terugvinden in de agenda.

Samenkomsten

... activiteiten voor tieners

De Rank Utrecht  |  PrivacyGiften  |

De Rank Leidsche Rijn