Geloven is...

... omzien naar de ander

Omzien naar de ander als gemeente

Als gemeente willen we elkaar helpen het leven te leven zoals God het bedoeld heeft. Er zijn veel dingen die dat kunnen verstoren. Onze eigen levens-geschiedenis, de situatie waarin je nu bent, dingen die je overkomen of zaken waarin je zelf keuzes hebt gemaakt. Wij geloven dat God een weg wijst en dat hij je kan helpen om vrij te zijn, waardoor je in een gezonde relatie met hem en anderen kunt leven en er rust komt.

 

Kringen

Omdat we als mensen in een gemeente samen optrekken vindt een groot deel van de zorg voor elkaar plaats tijdens de zondagse samenkomsten en in de verschillende doordeweekse bijeenkomsten, waaronder kleine groepen die we kringen noemen  waarbij zo’n 10-15 mensen elkaar regelmatig ziet, spreekt en naar elkaar omziet.

 

Extra zorg

Er zijn natuurlijk ook grenzen aan wat we op zondagmorgen of als groep voor elkaar kunnen betekenen. Vandaar dat er extra zorg gegeven kan worden. Aanmeldingen en vragen voor gemeentezorg verlopen via Rob Westdijk, onze Coördinator Gemeentezorg, bereikbaar via het contactformulier.

 

> Terug

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Rank Utrecht  |  PrivacyGiften  |

De Rank Leidsche Rijn