Geloven is...

... samen bidden

Samen bidden

De Rank heeft als gemeente het verlangen om God steeds beter te leren kennen en Hem lief te hebben boven alles. Om die reden heeft gebed een belangrijke plek in het gemeentelijk leven. We willen steeds zoeken en luisteren naar wat God ons wil vertellen.

 

Bidden doe je zelf, maar het is ook goed om als gemeente samen te komen en tijd te nemen om te bidden en te luisteren naar God.

 

 

Gebedsdiensten

We geloven zo'n plek te hebben in onze gebedsdiensten. De insteek is om met elkaar een eenvoudige dienst te hebben waarin het samen bidden centraal staat. Een belangrijk onderdeel van de gebedsdienst is voorbede, waarin we als gemeente bidden voor onze eigen noden, maar ook voor de nood in Nederland en de rest van de wereld.

 

Kijk in de agenda voor de zondagavonden waarop de gebedsdiensten plaatsvinden voor De Rank Leidsche Rijn, maar ook voor de interkerkelijke Praise & Prayer avonden.

 

Persoonlijk

Wil je graag voor jezelf laten bidden? Dat kan elke zondag direct na de samenkomst achter in de aula van het Leidsche Rijn College.

 

> Terug

 

 

 

 

 

 

De Rank Utrecht  |  PrivacyGiften  |

De Rank Leidsche Rijn